verbouwing woning
       
     
DSC_8949a.JPG
       
     
DSC_9788a.JPG
       
     
DSC_0413.JPG
       
     
 bestaande toestand
       
     
 nieuwe toestand
       
     
140113-kleur-bt nt behouden2-g.jpg
       
     
140702-VLAL-pres2.jpg
       
     
140702-VLAL-pres3.jpg
       
     
140702-VLAL-pres4.jpg
       
     
140702-VLAL-pres5.jpg
       
     
140702-VLAL-pres6.jpg
       
     
verbouwing woning
       
     
verbouwing woning

Bouwheer: Anoniem Locatie: Zulte Oppervlakte: voor 250m², na 190m² Bouwjaar: 2013-2014 Ontwerp: Stijn Gilbert Studies: stabiliteit: Abicon bvba / EPB: G. Verhamme / VC: cvg Callewier Aannemers: zelfbouw Energieprestatie: /

DSC_8949a.JPG
       
     
DSC_9788a.JPG
       
     
DSC_0413.JPG
       
     
 bestaande toestand
       
     

bestaande toestand

 nieuwe toestand
       
     

nieuwe toestand

140113-kleur-bt nt behouden2-g.jpg
       
     
140702-VLAL-pres2.jpg
       
     
140702-VLAL-pres3.jpg
       
     
140702-VLAL-pres4.jpg
       
     
140702-VLAL-pres5.jpg
       
     
140702-VLAL-pres6.jpg