verbouwing woning
       
     
 © Stijn Gilbert, cobalt-architecten bvba
       
     
 © Stijn Gilbert, cobalt-architecten bvba
       
     
 © Stijn Gilbert, cobalt-architecten bvba
       
     
 © Stijn Gilbert, cobalt-architecten bvba
       
     
 © Stijn Gilbert, cobalt-architecten bvba
       
     
 © Stijn Gilbert, cobalt-architecten bvba
       
     
 nieuwe achtergevel
       
     
 bestaande achtergevel
       
     
    Een ingrijpende interne verbouwing van een bestaande woning uit de jaren 1960, met een uitbreiding achteraan voor ontbijthoek, overdekt terras en pergola. Het openwerken van de achtergevel, die zuidoost geörienteerd is, was een prioriteit. De toegevoegde wanden bestaan dan ook uit beglaasd buitenschrijnwerk in Afrormosia.  In het dak werd een uitbouw voorzien voor slaapkamer en bureau, aansluitend op een dakterras.
       
     
140531-BOUJ-pres nt.jpg
       
     
verbouwing woning
       
     
verbouwing woning

Bouwheer: Anoniem Locatie: Outrijve Oppervlakte: voor 135m², na 170m² Bouwjaar: 2008-2009 Ontwerp: Stijn Gilbert Studies: stabiliteit: Cobe bv / EPB: P. Delagrange / VC: cvg Callewier Aannemer: ruwbouw: C4Y / buitenschrijnwerk: Pouleyn Energieprestatie: /

 © Stijn Gilbert, cobalt-architecten bvba
       
     

© Stijn Gilbert, cobalt-architecten bvba

 © Stijn Gilbert, cobalt-architecten bvba
       
     

© Stijn Gilbert, cobalt-architecten bvba

 © Stijn Gilbert, cobalt-architecten bvba
       
     

© Stijn Gilbert, cobalt-architecten bvba

 © Stijn Gilbert, cobalt-architecten bvba
       
     

© Stijn Gilbert, cobalt-architecten bvba

 © Stijn Gilbert, cobalt-architecten bvba
       
     

© Stijn Gilbert, cobalt-architecten bvba

 © Stijn Gilbert, cobalt-architecten bvba
       
     

© Stijn Gilbert, cobalt-architecten bvba

 nieuwe achtergevel
       
     

nieuwe achtergevel

 bestaande achtergevel
       
     

bestaande achtergevel

    Een ingrijpende interne verbouwing van een bestaande woning uit de jaren 1960, met een uitbreiding achteraan voor ontbijthoek, overdekt terras en pergola. Het openwerken van de achtergevel, die zuidoost geörienteerd is, was een prioriteit. De toegevoegde wanden bestaan dan ook uit beglaasd buitenschrijnwerk in Afrormosia.  In het dak werd een uitbouw voorzien voor slaapkamer en bureau, aansluitend op een dakterras.
       
     

 

Een ingrijpende interne verbouwing van een bestaande woning uit de jaren 1960, met een uitbreiding achteraan voor ontbijthoek, overdekt terras en pergola. Het openwerken van de achtergevel, die zuidoost geörienteerd is, was een prioriteit. De toegevoegde wanden bestaan dan ook uit beglaasd buitenschrijnwerk in Afrormosia.

In het dak werd een uitbouw voorzien voor slaapkamer en bureau, aansluitend op een dakterras.

140531-BOUJ-pres nt.jpg